Studio DO Disturb is een ontwerpbureau gespecialiseerd in grafisch & industrieel ontwerp, dat absoluut het beste wil halen uit de opdracht die men ons toevertrouwd. De liefde voor een goed product staat altijd op nummer 1, de werkwijze is open, nieuwsgierig, betrokken en resultaatgericht. Met respect voor vormgeving en de wensen van de opdrachtgever halen wij het maximale uit een ontwerp, streven naar een sterk resultaat dat altijd en overal consistent is.

De signatuur in de ontwerpen is o.a te herkennen aan de aandacht voor afwerking en het grote oog voor detail. Om u een indruk te geven van het werk en capaciteiten van studio DO Disturb, vindt u hieronder een kleine selectie van uiteenlopende opdrachten.

DO (nuts) & DISTURB

LOT VAN LOON

Lot studeerde industrieel ontwerpen aan de Design Academy Eindhoven en werkte na haar afstuderen, met vele particulieren en bedrijven uit verschillende sectoren samen. Specialisme & disciplines, kenmerkend voor elk project is het grote oog voor detail en de hechte samenwerking met opdrachtgevers.


PLEASE DO DISTURB!

“Trots als een pauw wanneer je als Nederlands ontwerper voor een Scandinavisch koningshuis mag ontwerpen”

Uitgelicht:

Ontwerp herdenkingsmunt voor het Deense koningshuis ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Kroonprins Frederik.

WERKWIJZE

Voordat we aan de slag gaan, we brainstormen & inspireren. Welke communicatiebehoefte is er? Welke insteek is het meest effectief? Kortom: we maken samen een plan de campagne "een communicatiestrategie".

CREËREN

Ideeën worden omgezet in ontwerpen, we werken concepten uit en creëren een krachtige look en feel van uw merk.

IMPLEMENTEREN

De realisatiefase van de definitieve ontwerpen in effectieve communicatiemiddelen. Daar waar nodig, doen we dat samen met professionals uit ons netwerk. Zo bent u steeds verzekerd van kwaliteit.

CONTINUEREN

Het uitdragen en bestendigen van een merk stopt niet als de website, de nieuwsbrief of de publicatie klaar is. Gelukkig zit proactief meedenken in het bedrijfs-dna. Zodra we kansen zien, trekken we aan de bel. Zo simpel is het.